AVÍS LEGAL:

El responsable d'aquesta pàgina web és: MARSALA DESIGN SLU, NRI: 03/042670 societat Inscrita en el Registre Mercantil d'Alacant, Tom 4052, Foli 54, Full A-156044, Inscripcion 1, amb C.I.F. B42518860 i domicili social en C/ Benlliure, n 29,03450, Banyeres de Mariola (ALACANT).

També pots contactar amb nosaltres a través de la següent adreça https://socksandco.es/contactanos

Propietat Intel·lectual i Industrial

El disseny d'aquest lloc web i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a MARSALA DESIGN SLU i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

MARSALA DESIGN SLU no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquesta web. MARSALA DESIGN SLU tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d'aquesta web.

MARSALA DESIGN SLU es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb la qual cosa es pot mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

MARSALA DESIGN SLU no serà responsable de l' ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l' ús de l' esmentada informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquesta web sense l'autorització prèvia i per escrit de MARSALA DESIGN SLU.

Tota la informació relativa a privacitat, la tens en la nostra Política de Privacitat.

xat Socks&Co