Tots els nostres enviaments són gratuïts amb transport postal no urgent per a enviaments a Espanya peninsular. Disposes de transport exprés gratuït des de 24 € i pots triar la recollida en una oficina de correus si normalment no estàs a l'adreça de lliurament.

Els nostres enviaments urgents s'envien el mateix dia si la comanda es realitza abans de les 12:00 h i l'endemà si es realitzen amb Correos.

La comanda s'enviarà a l'adreça indicada pel client. És important que totes les dades siguin correctes, especialment el codi postal i la població.

Qualsevol error en les dades introduïdes pot alterar el temps de trànsit de l'enviament.

Recordeu incloure un telèfon mòbil i un correu electrònic de contacte, així com qualsevol indicació sobre el lliurament. El temps estipulat per als lliuraments s'indica en el detall de cada forma d'enviament i variarà en funció del servei escollit. Els temps de trànsit són els indicats pels transportistes, però poden variar segons l'època de l'any.

Els nostres transportistes no lliuren caps de setmana o festius i el temps de trànsit es calcula entre setmana. El lliurament del paquet no es pot fer en un moment determinat o ratllat, però en l'historial de comandes es pot consultar un enllaç al seguiment. Si no el localitzes pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'informarem el més aviat possible.

xat Socks&Co