CONSUM DE PRODUCTES ESPANYOLS

Cada dia que passa observem la competència que sorgeix de la via de comercialització de països asiàtics que no deixen d'augmentar la seva presència en el mercat comercial espanyol.

Aquest problema s'expandeix dia a dia a tots els sectors comercials del nostre país a causa d'avantatges competitius una mica injustos com el preu, a causa dels baixos salaris i la falta de qualitat dels seus productes importats.

És difícil trobar persones que siguin capaces d'afirmar que no han comprat productes del mercat asiàtic, ja sigui la Xina, l'Índia, Bangla Desh i un llarg etcètera.

Aquesta globalització és un greu dany per al negoci local, que porta en molts casos a la seva destrucció o desaparició.

En el nostre cas particular, venda de mitjons online,competim amb marques estrangeres que introdueixen els seus productes de baixa qualitat a un preu baix i també amb marques "espanyoles" que han decidit fabricar en aquests països asiàtics per poder competir en preu reduint la seva qualitat.

No podem competir contra aquests països que respecten dubtosament els drets humans des d'allà, però podem combatre'ls des del nostre país. España.

A Socks &Co preferim mantenir la qualitat i apostar per la fabricació del mercat nacional, i utilitzar teixits 100% espanyols per als nostres mitjons assegurant tot el procés al nostre país.

Aquesta situació ens ha portat a crear aquesta llista amb els nombrosos avantatges de comprar els seus productes en el mercat nacional.

Qualitat. Apostem per la qualitat i el bon treball. És fàcil distingir qualsevol dels nostres mitjons de qualsevol fabricat a Àsia només tocant-lo. Tots els nostres productes han superat les proves de qualitat més exhaustives assegurant el millor producte per als nostres clients.

Ocupació. Generem llocs de treball al nostre país, perquè al seu torn puguin destinar els seus salaris al mercat nacional augmentant el flux monetari i contribuir amb els seus impostos a la millora de l'estat del benestar. Com a país desenvolupat, necessitem un teixit industrial que generi l'ocupació necessària.

Impostos. Els impostos recaptats per Hisenda acaben repercutir en la societat en el camí dels equipaments públics, la seguretat, les ajudes socials, la seguretat social, l'educació i molt més. Comprant mitjons fabricats a Espanya estaràs afavorint que els impostos generats en totes les etapes del producte repercuteixin en la societat.

Condicions de treball. Quan compris els teus mitjons fabricats a Espanya, tindràsla certesa que han estat fabricats per persones majors d'edat que tenen drets laborals i assistència sanitària. Coneixem la realitat, no podem mirar cap a un altre costat.

Futur proper. Si no col·laborem amb el negoci nacional, tard o d'hora no serà rendible obrir negocis al nostre país ja que no hi haurà teixit industrial per apostar si el mercat està envaït per productes de baix cost amb els quals no es pot competir. En no generar noves empreses, no es crearan llocs de treball, que en un futur pròxim ens podrien afectar directament dificultant l'entrada dels nostres fills al mercat laboral.

Per tot això i per molts més motius et convidem a triar producte espanyol per sobre de qualsevol competidor estranger.

A Socks &Co ens enorgulleix declarar que els nostres mitjons es fabriquen 100% a Espanya assegurant la millor qualitat dels nostres teixits i afegint valor al mercat nacional.

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte January February March April May June July August September October November December
xat Socks&Co