Tramesa del paquet

Els nostres enviaments es realitzen a traves de Correus i Envialia amb lliuraments que van des de les 14 hores a 8 dies. Els enviaments a Europa es realitzen amb UPS i el trànsit depèn de la ubicació de destinació.

El càlcul dels portes es realitza al carretó abans de finalitzar la compra. 

Tots els nostres enviaments són gratuïts amb transport postal no urgent per als enviaments a Espanya peninsular, per a enviaments superiors a 18€. Disposes de transport urgent gratis a partir de 24 € 

Pots triar la recollida en una oficina de correus o en bústies Citypack si no et trobes normalment a l'adreça d'entrega.

Els nostres enviaments urgents s'expedeixen el mateix dia si la comanda es realitza abans de les 12:00 h i el dia posterior si es realitzen amb Correus.

La comanda es remetrà a l' adreça indicada pel client. És important que totes les dades siguin correctes, especialment el codi postal i població.

Qualsevol absència o error en les dades introduïdes pot alterar el temps de preparació i trànsit de l' enviament.

Recorda incloure un telèfon mòbil i un email de contacte, així com qualsevol indicació sobre l'entrega. 

El temps estipulat per als lliuraments indicat en el detall de cada forma d' enviament és informatiu i variarà depenent del servei elegit. Els temps de trànsit són els indicats pels transportistes, però podran patir variacions segons l' època de l' any. Si necessites la teva comanda per a una data i no estaries interessat a rebre'l si es retarda, per favor contacta amb nosaltres. 

Els nostres transportistes no lliuren en cap de setmana o festiu i el temps de trànsit es calcula en dies laborables. El lliurament del paquet no es pot realitzar a una franja o hora determinada, però al compte es podrà consultar un enllaç al seguiment de la comanda. Si no el localitzes pots contactar amb nosaltres i t'informarem com més aviat millor.

 

En cas que el transport no pugui lliurar la comanda i aquest sigui retornat al nostre magatzem per estar absent o no recollir en termini, el client haurà d' abonar novament el cost de l' enviament per poder rebre la seva comanda. Si un cop retornada la comanda al nostre magatzem se' n demana la devolució es descomptaran els portes d' enviament i devolució.

 

Canvis i devolucions.

Actualment no oferim enviaments gratuïts en els canvis o devolucions.

Si t'has equivocat en la talla o canvies d'opinió, pots acostar-te a una de les nostres botigues o posar-te en contacte amb nosaltres abans de 30 dies hàbils, per poder tramitar la devolució o canvi.

Tots els productes han de conservar l' embalatge original i serà el client l' encarregat de l' enviament. Una vegada rebut i comprovat, es reemborsarà l' import dels mateixos menys el cost del transport. No ens fem responsable de la pèrdua dels articles durant la seva devolució.

Pots realitzar els canvis i devolucions a les nostres botigues físiques a València i Alcoi - Alacant.

 

xat Socks&Co