Enviament del paquet

Tots els nostres enviaments són gratuïts amb transport postal no urgent per a enviaments a Espanya peninsular. Disposes de transport exprés gratuït des de 24 € i pots triar la recollida en una oficina de correus si normalment no estàs a l'adreça de lliurament.

Els nostres enviaments urgents s'envien el mateix dia si la comanda es realitza abans de les 12:00 h i l'endemà si es realitzen amb Correos.

La comanda s'enviarà a l'adreça indicada pel client. És important que totes les dades siguin correctes, especialment el codi postal i la població.

Qualsevol error en les dades introduïdes pot alterar el temps de trànsit de l'enviament.

Recordeu incloure un telèfon mòbil i un correu electrònic de contacte, així com qualsevol indicació sobre el lliurament.

El temps estipulat per als lliuraments s'indica en el detall de cada forma d'enviament i variarà en funció del servei escollit. Els temps de trànsit són els indicats pels transportistes, però poden variar segons l'època de l'any.

Els nostres transportistes no lliuren caps de setmana o festius i el temps de trànsit es calcula entre setmana. El lliurament del paquet no es pot realitzar en un moment o franja determinada, però en el compte es pot consultar un enllaç al seguiment de la comanda. Si no el localitzes pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'informarem el més aviat possible.


Canvis i devolucions.

Actualment no oferim enviament gratuït en canvis o devolucions.

Si has comès un error de talla o canviar d'opinió, pots apropar-te a una de les nostres botigues o posar-te en contacte amb nosaltres abans dels 30 dies laborables, per poder tramitar la devolució o canvi.

Tots els productes han de conservar l'embalatge original i el client s'encarregarà de l'enviament. Un cop rebut i verificat, es retornarà l'import de la mateixa menys el cost del transport. No ens fem responsables de la pèrdua d'articles durant la seva devolució.

xat Socks&Co