Temps de lliurament de la comanda

 

Tots els nostres productes estan en estoc i s'envien en les 24 hores següents a la comanda. Disposem de diversos transports amb diferents terminis de lliurament. Si tens una urgència per favor contacta amb nosaltres perquè et puguem indicar els terminis de trànsit.

 

Modificació de la comanda

 

Un cop la comanda ha estat processat pel nostre magatzem no podem realitzar canvis. 

No obstant això pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant email [email protected], telèfon o whatsapp al 644 260 485 i intentarem ajudar-te.

 

Vull embolcall de regal

 

Totes les nostres comandes es lliuren en un sobre de kraft. Si vols diversos paquets per favor indícol en les observacions de la comanda.

 

Vull personalitzar els meus mitjons

 

Podem fabricar els mitjons amb unes inicials o disseny personalitzat però la quantitat mínima és de 20 parells per model/talla/color. Els terminis d'entrega d'aquests mitjons poden fer l'època de l'any i et recomanem que contactes amb nosaltres per email o whatsapp per informar-te de tots els detalls

 

No he rebut cap email amb la confirmació de la comanda.

 

Un cop realitzada la comanda i confirmada el pagament, enviem una confirmació a l'email facilitat. En cas de no haver-lo rebut, revisa la teva carpeta de correu no desitjat o promocions. Si no el trobes i et facilitarem una còpia.

 

Necessito una factura de la meva comanda

Envia un email a [email protected] indicant el teu número de comanda i te la remetrem com més aviat millor.

xat Socks&Co