MITJONS PERSONALITZATS: ÚLTIMA TENDÈNCIA EN REGALS I ESDEVENIMENTS

Ens creuríem si et diguéssim que regalar mitjonsés la sensació en qualsevol esdeveniment? Probablement, després de conèixer els nostres productes, t'ho creuràs. La nostra empresa no fabrica peces senzilles i monòtones, també elaguem mitjons personalitzats segons les característiques requerides pels nostres clients.

Com funciona? Pots triar el teu disseny d'etiquetes, disseny d'impressió, colors... La personalització en el mitjó es realitza directament teixida, no és per estampació i intentem adaptar-la al màxim amb el disseny proporcionat pel client per obtenir un resultat sorprenent.

Cal tenir en compte que en inserir-se en el mitjó es fabrica amb aquesta característica i que la quantitat mínima per mida / model / color són de 50 parells.

Els mitjons són una peça molt comuna pel que són un regal perfecte. Com que els gustos són tan diversos, i les opcions gairebé infinites, us donem algunes idees fabuloses per als vostres propers regals:

Oblida't dels regals típics per als casaments dels teus amics, prova mitjons personalitzats; porta'ns una frase o imatge que representa la parella de nuvis i nosaltres ens encarreguem de la resta. Pot portar un missatge tendre, divertit o sarcàstic, vostè tria.

Per a les festes de comiat,el millor humor. A tots ens agraden les frases divertides i descarades sobre les parelles, per què no capturar-les amb mitjons? Serviran com a regal i record de la festa.

Si vols sorprendre els pares d'un nadó pots donar mitjons petits que tenen el nom del nen i la seva data de naixement en l'esquema de color que vulguis. També pots triar una frase d'amor o alguna cosa divertida com "no em vols despertar".

Els preescolars seran ajudats per mitjons personalitzats amb el seu nom en ells per ajudar-los a no perdre'ls a la guarderia i si voleu alguna cosa que els cridi més l'atenció utilitzeu més el seu animal, color o forma favorits per ajudar-los a aprendre la diferència entre "dreta" i "esquerra".

Per als nens més grans pots regalar mitjons que van en sintonia amb les seves aficions, si ets esportista per exemple, podem fer mitjons personalitzats amb el nom del teu equipo i les noies de la teva família estaran encantades si tries un disseny divertit segons el seu estil.

Hi ha moltes celebracions en un any, per què no regalar mitjons? És útil i innovador. Si tens una empresa podem fabricar mitjons amb el teu nom perquè els puguis regalar als teus empleats, mantenim preus especials que depenen de la qualitat i quantitat de la comanda.

També treballem segons la temàtica de l'esdeveniment, per exemple, patrocinant una cursa, per a aquest cas fem un mitjó esportiu de poliamida per evitar abrasions i tenir una millor absorció de suor.

Per tant, la teva imaginació és el límit perquè oferirem un producte de qualitat, personalitzat, útil i fidel a la imatge que ens presentis.

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte January February March April May June July August September October November December
xat Socks&Co