FABRICATS AL 100% A ESPANYA

100% fabricat a Espanya

Apostar pels productes nacionals sempre té un component addicional. Quan comprem productes elaborats al nostre país com els mitjons fabricats a Espanya, sabem que a més de comprar un producte de qualitat, estem ajudant a generar diferents fonts de treball.

En la fabricació d'un mitjó, ja sigui un mitjó alt, mitjà, rosat o infantil,moltes persones treballen que s'esforcen cada dia per donar el millor de si mateix per oferir un producte d'alta qualitat. Des dels propis fils que s'han fabricat a Espanya, fins al disseny realitzat per experts i l'embalatge són algunes de les tasques que es fan perquè el mitjó arribi a les mans del client de la manera que ho fa.

A més, avui dia amb l'ús de la tecnologia és possible comprar mitjons online, per la qual cosa hi ha altres tipus de persones com els encarregats de la logística i la web que també formen part de la indústria espanyola i per això col·laboraràs amb ells cada vegada que compris mitjons fets a Espanya.

Quina diferència hi ha entre aquest tipus de mitjons i altres?

En primer lloc, que l'elecció de fils i acabats es miri amb gran detall, de manera que sigui un mitjó que duri molt de temps amb els clients. Això ens permet tenir una gran varietat a l'hora de crear i fer ja que podem crear mitjons d'hivern per mitjons en fantasia o color perquè hi hagi estil i disponibilitat per a tots els gustos.

D'altra banda, en cap moment ens oblidem de l'embalatge. Quan vas a comprar mitjons en línia, la primera impressió és el que compta. Tot i que les fotografies ajuden a donar una idea del producte que es rebrà a casa, en el moment en què arribi el paquet, és imprescindible que el client se senti satisfet i sorprès amb l'embalatge aconseguit tant en els propis mitjons que han d'arribar a casa molt ben protegits com en l'embalatge general que els envolta i que serà el paquet que rebi a casa, Un cop hagis decidit fer la teva compra.

Ens enfrontem a mitjons de la més alta qualitat fabricats i dissenyats íntegrament a Espanya per a tot tipus de vida i per a tots els nostres moments professionals i d'oci. No hem d'oblidar també les diferents èpoques de l'any, on els nostres peus pateixen tant de fred com de calor i el tipus de mitjó que necessitem és molt diferent en un moment que un altre. Ara que coneixes la seva qualitat i d'on procedeixen els materials, no dubtis a comprar mitjons fabricats a Espanya. No te'n penediràs.

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte January February March April May June July August September October November December
xat Socks&Co