MITJONS A L'ESTIU?

Mitjons a l'estiu

Amb l'arribada del bon temps, comença l'ús del calçat nou. Els nostres peus comencen a estar a l'aire lliure, encara que de vegades per circumstàncies diferents hem d'utilitzar sabatilles. Evitar l'ús de mitjons d'hivern gruixuts, que només ens donarien més calor, és que hi ha mitjons invisibles d'estiu, que tenen molts avantatges.

Avantatges dels mitjons invisibles

A l'estiu, ens agrada portar roba còmoda com pantalons curts o faldilles. Si a això li sumem uns mitjons normals amb les nostres sabates no serà gens agradable en absolut la combinació i estarem fora de la tendència de portar sabates a l'estiu. Aquí és on els mitjons invisibles vénen a prendre més importància i ens poden donar tots els beneficis dels mitjons que portem la resta de l'estiu.

- Discreció: Són mitjons completament discrets, que van just per sota del turmell i no es notaran en les teves sabates.

- Anti-scratch: Quan s'utilitzen les sabates sense cap tipus de mitjó, especialment per un tema estètic perquè no es vegin, els peus pateixen molt amb ella. Si afegeixes mitjons invisibles, no es veuran i els teus peus estaran segurs perquè no sentiran cap tipus de rasc de la costura de la sabata en si.

- Higiene: Alguna vegada has portat una sabata sense mitjons? Saps tot el que els teus peus poden suar? Si no vols que això passi, porta mitjons invisibles a l'estiu.

- Cura de les sabates: Amb mitjons invisibles, les teves sabates duraran més temps, per la qual cosa és una cura extra tant per als peus com per a les sabates.

Quin tipus de mitjons invisibles hi ha?

El fet que portis mitjons invisibles no vol dir que no puguis posar-te de moda. Si per alguna raó has de treure't les sabates, et veuràs molt bé amb la varietat de mitjons invisibles que existeixen com els mitjons Pinkie.

Alguns dels molts tipus de mitjons invisibles que hi ha per a tu són:

-Pinkie White: Ideal per a aquells que els agrada anar amb el color de l'estiu. En cas que els teus mitjons invisibles es vegin bé.

-Pinkie Black: Un clàssic en mitjons. Sempre has de tenir mitjons negres rosats invisibles a l'armari ja que es combinen amb tot tipus de peces i ens cobriran els peus en tot moment.

-Pinkie Sandia: T'agraden els mitjons amb dibuixos de fruita? Els mitjons invisibles de síndria Pinkie no et defraudaran.

-Pinkie Piña: Com en el cas anterior, però aquesta vegada, mitjons vermells amb dibuixos de pinyes.

-Pinkie Ice Cream: Mitjons blaus invisibles amb petits dibuixos de gelats.

-Pinkie Dots Blue: Per a aquells que els agrada innovar, punta vermella i turmell, mitjó blau i punts blancs en combinació.

-Pinkie Rayas: Un clàssic renovat. Punta vermella i turmells, mitjó blau fosc i ratlles vermelles i blanques.

Ara que ja coneixes tots els avantatges, aquest estiu aconsegueix tots els teus mitjons invisibles a Socks &Co

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte January February March April May June July August September October November December
xat Socks&Co