NO ELS PERDIS!

Tot al seu lloc: 8 consells per no tornar-se boig a la recerca dels seus mitjons

Durant la infància ens importava poc o res portar mitjons diferents,però has crescut, ets independent, un adult que ho té tot sota control o simplement has madurat una mica i la matèria ja no et fa gràcia i fins i tot t'avergonyeix.

Si estàs cansat de malgastar minuts valuosos cada matí buscant en tots els llocs possibles on podria estar la parella del teu mitjó,pren nota, perquè si aconseguir una parella per a tu no era un esforç molt gran, el parell del teu mitjó no ha de fer-te la vida de quadrats:


Arrel del problema: Poden caure de l'estenedor, tenir piles de roba per tot arreu, quedar-se enrere a la rentadora o assecadora. Sigui quin sigui l'origen del problema, identifica'l i soluciona'l. Millor segur que perdó.

• • Lloc específic: Intentar fer coincidir els mitjons serà més difícil si estan al costat de la roba. Passar uns minuts netejant els calaixos,triar un per emmagatzemar només els seus mitjons, de manera que cap mitjó solitari jugarà un truc en vostè en el moment menys indicat. Si tens diferents tipus de mitjons, pinkies, invisibles, mitja canya, canya alta... organitzar-los per tipus i colors per fer-ho més fàcil a l'hora de triar un estil.

Minimitzar: El minimalisme té molts avantatges, estimar quants s'utilitzen en una setmana i mantenir aquesta quantitat sempre neta. És a dir, vostè ha de tenir el doble de mitjons del que va a passar durant la setmana, de manera que d'aquesta manera mai li falten canvis nets mentre es renta l'altra meitat.

Juntament amb el rentat: Si el dia de rentar algun dels mitjons no ha desaparegut màgicament, no arrisquis i renta'ls tots junts amb la mateixa càrrega. Si no és així, tots junts en una bossa, sempre que estigui fet d'un teixit fi que permeti el pas d'aigua i sabó, no hi haurà inconvenients. Pots utilitzar la funda de coixí, i si no t'agrada aquest consell també pots adjuntar-los amb clips de roba.

Directe al calaix o galleda: Un cop net, sec i aparellat, guardar-los tots en un lloc concret, preferiblement un compartiment només per a ells. Intenta tenir-los tots a la vista perquè puguis buscar i triar-ne un més fàcilment. Al contrari, quan acabis d'utilitzar-los, uneix-te a ells per un nus o posant-los un dins de l'altre abans de llençar-los a la galleda de roba bruta.

• • Tot i així: Comprar mitjons idèntics farà que sigui més fàcil emmagatzemar-los un cop nets, però, recorda que això no t'eximeix de perdre'ls només alleuja el problema, encara has d'anar amb compte. Si la moda i l'estil són cosa teva, aquest no serà el teu consell.

Sigueu exhaustius: Si el mal ja està fet, arma't amb paciència i recerca. No oblidis que són relativament petites i sense problema poden anar en peces més grans, estar còmodament farcides en una sabata, o estirats al terra de l'habitació o bany.

• • Solitaris junts: Heu buscat, organitzat i comptat, després teniu davant vostre uns mitjons individuals, si voleu donar-los una oportunitat que està lluny dels vostres calaixos, podeu reciclar-los i fer alguna cosa gran amb ells o simplement deixar-los tots en un lloc separat, per alguna cosa que serviran algun dia. Pots utilitzar-los com a draps, pots fer titelles per als teus fills i mil coses més que puguis pensar.

Els mitjons fugitius tenen els seus dies comptats, ja saps, cada ovella amb la seva parella, anima i no en perds cap, perquè un espai ordenat dóna més beneficis que el treball involucrat. Deixeu que els minuts del matí corrin, esteu amb les sabates ben preparades per començar un nou dia.

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte January February March April May June July August September October November December
xat Socks&Co